motorpark experience - 600 cai putere

MotorPark Experience - 600 Cai Putere
 

Pachetul include:

- 4 tururi de circuit cu BMW M235i x-drive + 4 tururi de circuit cu Porsche Cayman 718 (8 tururi in total)

- instructor in dreapta, pentru ca experienta sa fie una completa

- transponder pentru masurarea timpului

- rezultatul oficial MotorPark cu timpul cel mai bun obtinut

- diploma de participare la MotorPark Experience

 


 

Conditii:

1. Pachetul (voucherul) poate fi achizitionat numai prin comanda la contact@motorparkromania.ro. Dupa transmiterea datelor (nume beneficiar voucher, nume cumparator, numar de telefon de contact), veti primi un cont in care trebuie sa faceti plata - se poate face prin internet banking. Dupa confirmarea platii veti primi voucherul. Voucherul are data valabilitatii mentionata pe el.

2. Beneficiarul va trebui sa se programeze in avans, datele de contact fiind inscrise pe voucher.

3. Pachetul este valabil numai in cadrul evenimentelor MotorPark Experience. Evenimentele se desfasoara de aproximativ 2 ori pe luna (in sezon), cu precadere in cursul saptamanii.

4. Numarul de tururi de circuit este de 4 cu fiecare masina (tur warm-up + 2 tururi cronometrate + tur cool down). In total sunt 8 tururi. Un tur de circuit are aprox. 4.2 km

5. Masinile din fotografie sunt cu titlu de prezentare. Masinile oferite efectiv pot diferi coloristic de cele din fotografie, dar au aceleasi caracteristici.

6. In anumite zile, pachetele pot fi sau nu disponibile. In momentul solicitarii dvs. noi va vom confirma disponibilitatea acestora.

7. Un instructor va fi in dreapta celui ce va conduce masina.

8. Beneficiarul voucherului trebuie sa detina, obligatoriu, permis de conducere cat.B

9. Masinile nu sunt acoperite de asigurare pe circuit. Astfel, beneficiarul voucherului este de acord sa plateasca reparatiile necesare in urma pagubelor produse de catre acesta atat masinii cat si tertilor.

10. In cazul in care una dintre masini este indisponibila o perioada mai lunga, beneficiarul va fi de acord sa accepte o alta masina (alta marca) cu aceleasi caracteristici sau mai bune. Nu exista plata suplimentara in acest caz.

11. Voucherele neutilizate pana la data inscrisa pe ele expira, iar valoarea acestora nu se poate returna.

12. Pachetul (voucherul) este pentru o singura persoana. Acesta nu poate fi divizat sau impartit cu alte persoane.