motorpark experience ligier

MotorPark Experience Ligier


Pachetul include:

- 5 tururi de circuit cu Ligier JS2R

- instructor in dreapta, pentru ca experienta sa fie una completa

- combinezon si casca

- diploma de participare

 

Conditii:

1. Masina fiind una de concurs, permite o anumita statura a pilotului, astfel incat limitarile sunt: 1,90 m inaltime si 120 kg greutate. Este foarte important acest lucru, va rugam sa tineti seama atunci cand comandati voucherul.

2. Pachetul (voucherul) poate fi achizitionat numai prin comanda la contact@motorparkromania.ro. Dupa transmiterea datelor (nume beneficiar voucher, nume cumparator, numar de telefon de contact), veti primi un cont in care trebuie sa faceti plata - se poate face prin internet banking. Dupa confirmarea platii veti primi voucherul in format pdf. Voucherul are data valabilitatii inscrisa pe el.

3. Beneficiarul va trebui sa ne contacteze si sa se programeze in avans, datele de contact fiind inscrise pe voucher.

4. Voucherul poate fi folosit numai in cadrul evenimentelor special dedicate Radical/ Ligier. Evenimentele se desfasoara de aproximativ 1-2 ori pe luna (in sezon), cu precadere in cursul saptamanii.

5. Avand in vedere ca masina pusa la dispozitie este una de concurs, beneficiarul va trebui sa aiba destul de multa flexibilitate a programului pentru a putea veni la circuit in zilele in care masina este disponibila.

6. Numarul de tururi de circuit este de 5 in total (tur warm-up + 3 tururi de viteza + tur cool down). Un tur de circuit are aprox. 4.2 km

7. Masina din fotografie este cu titlu de prezentare. Masina oferita efectiv poate diferi coloristic de cea din fotografie, dar are aceleasi caracteristici.

8. In anumite zile, pachetele pot fi sau nu disponibile. In momentul contactarii pentru programare noi va vom confirma disponibilitatea acestora.

9. Un instructor va fi in dreapta celui ce va conduce masina.

10. Beneficiarul voucherului trebuie sa detina, obligatoriu, permis de conducere cat.B

11. Pentru masini exista o franciza de 1500 euro in caz de avariere. Suma nu se retine in avans dar va trebui platita in cazul avarierii autovehiculului

12. In cazul in care masina este indisponibila o perioada mai lunga, beneficiarul va fi de acord sa accepte o alta masina (alta marca) cu aceleasi caracteristici sau mai bune. Nu exista plata suplimentara in acest caz.

13. Voucherele neutilizate pana la data inscrisa pe ele expira, iar valoarea acestora nu se poate returna.