motorpark experience vreau sa fiu pilot

MotorPark Experience Vreau sa fiu pilot
 

Curs de pilotaj auto

Pachetul include:

- 4 sesiuni teoretice + 4 sesiuni pe circuit cu diverse masini (16 tururi in total)

- un instructor la maxim 2 piloti 

- transponder pentru masurarea timpului

- rezultatul oficial MotorPark cu timpul cel mai bun obtinut

- diploma de participare la MotorPark Experience

- in urma acestui curs se dobandesc cerintele necesare pentru a merge cu viteza si in siguranta pe circuit

- acest pachet este destinat si minorilor care au implinit 16 ani si care in urma acestui curs vor putea intra cu masina pe circuit fara a fi necesara prezentarea unui permis de conducere


 

Conditii:

1. Pachetul (voucherul) poate fi achizitionat numai prin comanda la contact@motorparkromania.ro. Dupa transmiterea datelor (nume beneficiar voucher, nume cumparator, numar de telefon de contact), veti primi un cont in care trebuie sa faceti plata - se poate face prin internet banking. Dupa confirmarea platii veti primi voucherul. Voucherul are data valabilitatii mentionata pe el.

2. Beneficiarul va trebui sa se programeze in avans, datele de contact fiind inscrise pe voucher.

3. Pachetul este valabil numai in cadrul evenimentelor MotorPark Experience. Evenimentele se desfasoara de aproximativ 2 ori pe luna (in sezon), cu precadere in cursul saptamanii.

4. Numarul de tururi de circuit este de 4 sesiuni x 4 tururi + 4 sesiuni teoretice. In total sunt 16 tururi de circuit. Un tur de circuit are aprox. 4.2 km

5. Masina din fotografie este cu titlu de prezentare. Masina oferita efectiv poate diferi coloristic de cea din fotografie, dar are aceleasi caracteristici.

6. In anumite zile, pachetele pot fi sau nu disponibile. In momentul solicitarii dvs. noi va vom confirma disponibilitatea acestora.

7. Un instructor se va ocupa atat de sesiunile teoretice cat si de cele de pe circuit fiind in dreapta celui ce va conduce masina.

8. Beneficiarul voucherului nu trebuie sa detina permis de conducere cat.B, dar trebuie sa aiba 16 ani impliniti iar parintii vor trebui sa semneze o declaratie prin care sunt de acord ca fiul/ fiica lor sa participe la acest curs

9. Masinile nu sunt acoperite de asigurare pe circuit. Astfel, beneficiarul voucherului este de acord sa plateasca reparatiile necesare in urma pagubelor produse de catre acesta atat masinii cat si tertilor.

10. In cazul in care una dintre masini este indisponibila o perioada mai lunga, beneficiarul va fi de acord sa accepte o alta masina (alta marca) cu aceleasi caracteristici sau mai bune. Nu exista plata suplimentara in acest caz.

11. Voucherele neutilizate pana la data inscrisa pe ele expira, iar valoarea acestora nu se poate returna.